•  

Aanbevelingen

Lees waarom onze klanten jou een Coachier™-traject aanbevelen:


"Ik kijk erg positief terug op de wandelingen die ik met Jorien gemaakt heb. Ik heb mezelf beter leren kennen en heb handvatten gevonden naar aanleiding van de coachvragen die we behandeld hebben.

Tijdens de laatste wandeling keken we terug op de gehele periode dat ik met Jorien gewandeld heb en ik ben erg trots op de vooruitgang die ik heb doorgemaakt en inzichten die ik heb gekregen tijdens het wandelen. Ik vond het heel waardevol om met Jorien op zoek te gaan naar kleine aanpassingen in mijn gedrag of aanpak die ik direct kon toepassen.

De kracht van het wandelen in de natuur vind ik dat je echt uit je drukke omgeving gaat. De omgeving helpt je helpt de rust te vinden.

Het wandelen heeft voor mij ook echt bijgedragen dat ik me snel op mijn gemak voelde bij Jorien en dat onderwerpen minder zwaar werden om over te praten. Ook vond ik het fijn om aan het begin van elke wandeling even door middel van een oefening echt even te landen. Je merkt direct dat je meer ontspannen wandelt en dat je de rest even echt kan laten voor wat het is.

Ik vond het echt een fijne manier van coaching en zou het daarom zeker aanbevelen!"

- E. v/d V. (vrouw, 24 jaar, Rotterdam, MSc Managment of Inovation, Propositie Markeeter bij CZ)

 


"Als ik terugkijk op de wandelingen die ik samen met Jorien heb gemaakt dan doe ik dat met een tevreden gevoel. Waar ik het traject begon met vragen en onduidelijkheden heeft Jorien mij op een prettige en persoonlijke manier geholpen om meer duidelijkheid te krijgen.

In haar rol als wandelcoach heeft Jorien mij laten inzien hoe kleine aanpassingen in mijn manier van denken al grote impact kunnen hebben. Dit is iets waar ik veel langer profijt van heb dan wanneer er één oplossing zou zijn geweest. De vragen die ze mij stelde hebben ertoe geleid dat ik zelf het gehele plaatje kon inkleuren. Wat ik persoonlijk heel prettig vond aan de gesprekken die we hadden tijdens de wandelingen is dat zij mij door relevante vragen stellen zelf kon laten benadrukken wat ik al wist. Zo zijn en blijven de uitkomsten van de wandelingen persoonlijk en ook goed toe te passen in mijn dagelijks leven.

Persoonlijk heeft wandelcoachen in de natuur voor mij een grote meerwaarde. Zo merkte ik dat het wandelen en het buiten in de natuur zijn een ontspannende werking had. Dit heeft ook een positieve uitwerking gehad op onze gesprekken. Zo was ik (positief) verrast over hoe snel onze gesprekken persoonlijk waren en hoe vertrouwd dit gelijk aanvoelde.

Alles bij elkaar ben ik heel blij dat ik samen met, en met dank aan Jorien weer hernieuwde energie heb om de volgende stappen te zetten. Op basis daarvan kan ik de coach wandelingen met Jorien van harte aanbevelen!

- M. B. (vrouw, 23 jaar, Rotterdam, student Master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam)

 


"Het afgelopen halfjaar heb ik met Jorien een maandelijkse wandeling gehad in het Kralingse Bos.

Bij onze eerste wandeling had ik als doel om meer focus te krijgen en doelgerichter te werk te gaan in mijn studie en in mijn leven. Ik merkte dat ik in een vicieuze cirkel bleef zitten waar ik niet uit kwam, waarbij ik gefrustreerd raakte door vele afleidingen om mij heen die niet bijdroegen aan de doelen die ik had.

Samen met Jorien heb ik elke maand hierover gepraat en heb ik in kunnen zien waar dit aan lag en vooral wat er nodig is om dit om hieraan te werken. Tijdens onze wandelingen hebben we concrete doelen opgesteld en ben ik aan de slag gegaan met mogelijke manieren die mij kunnen helpen.

Nu heb ik de juiste manier gevonden om veel doelgerichter te werk te gaan. Ik haal veel meer voldoening uit het stellen van doelen, zowel dagelijkse als lange-termijn doelen, en deze uiteindelijk te voltooien. Ik heb het gevoel dat ik veel meer uit mijn dagen haal en dat de dingen waarmee ik bezig ben daadwerkelijk bijdragen aan een groot doel wat ik heb, wat eerst lastig te bereiken leek.

De wandelingen met Jorien heb ik als heel prettig ervaren. Jorien luistert erg goed, stelt de goede vragen om een diep gesprek te hebben dat nodig is om verandering te bewerkstelligen. Daarnaast heb ik de oefeningen die zij tijdens de wandelingen uitvoert als bijzonder ervaren. Waar het vinden van metaforen in de natuur voor mijn eigen gedrag of humeur eerst erg lastig en weinig zinvol leken voor mij, ben ik uiteindelijk hierdoor meer gaan genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.

Een coachingtraject van Jorien kan ik zeker aanraden. Het gaf mij de mogelijkheid om mij te ontwikkelen op verschillende zaken waar ik tegenaan liep en het hielp mij om de juiste keuzes te maken in dilemma's die ik tegenkwam in mijn werk, studie en mijn privé-leven. Daarvoor wil ik Jorien hartelijk bedanken!

- A-J. L. (man, 24 jaar, Rotterdam, student Master Industrial Ecology aan de Technische Universiteit Delft)

 


"Wat vond ik het allereerste coachgesprek bij Jorien wonderlijk. In 1,5 uur ben ik tot de kern gekomen wat mij al zo lang bezig houdt.

Vooraf wist ik niet hoe het zou gaan en was ik best zenuwachtig. In de sessie zijn we op zoek gegaan naar mijn coachvraag.

Jorien heeft mij geholpen de juiste vragen te stellen. Hierdoor kreeg ik het inzicht waar het daadwerkelijk om gaat. Stap voor stap is mijn coachvraag helder geworden. Hoe simpel kan het zijn. Na afloop voelde ik me 10 kg lichter en blij.

Ik wil mijn coach Jorien heel erg bedanken voor haar begeleiding, wijze woorden en steun hierin. Ik vind dat Jorien talent heeft.

Ze stelt zich niet op de voorgrond, is heel rustig, heeft geen oordelen, ook niet in mimiek. Ze laat de ander aan het woord en stelt de juiste (prikkelende) vragen. Soms geeft ze een stukje 'theorie' als houvast en dat vind ik prettig.

Voor mij paste de coaching als een jas!"

- M. J. (vrouw, 48 jaar, Gouda, HR adviseur bij Da Vinci College Dordrecht)

 

N.B. Omwille van de privacy van onze klanten vermelden wij alleen initialen.